En ny favoritsida

Jag måste bara dela med mig av en ny favoritsida som jag har hittat: pantbanken! Pantbanken har ju funnits länge så ny är den ju inte, men den är ny för mig. Jag visste faktiskt inte att man kunde hitta så mycket spännande saker på Pantbanken. Man kan alltså inte bara låna från och sälja till Pantbanken, utan man kan också köpa från Pantbanken. Det är väl i och för sig ganska logiskt (hur skulle de annars gå runt), men det var i alla fall inget som jag hade tänkt på. Det är inte den första sidan som poppar upp i huvudet när man ska handla på nätet om man säger så, men de har som sagt väldigt mycket fint som jag inte hade en aning om att man kunde hitta där. Jag trodde liksom mest att det handlade om guld och smycken, men så fel jag hade.

Det finns både auktioner och webbshop och det man köpa är till exempel:

  • Elektronik
  • Fotoutrustning
  • Glas och porslin
  • Klockor
  • Konst
  • Musikinstrument
  • Smycken i alla dess former

Jag har hittat en massa fynd och det roligaste är att man har chans att hitta lite speciella grejer som man inte kan gå in på ett köpcentrum och köpa. Nu har jag inte köpt så mycket än, men lite har det blivit och jag har hittat en massa saker som jag skulle vilja köpa. Jag kommer definitivt att handla mer från Pantbanken framöver. Man kan ju faktiskt hitta lite snygga grejer till lägenheten om man har tur, som glas och porslin till exempel, och dessutom finns det en övrigt-kategori där man kan hitta lite allt möjligt spännande.

En sak som jag har köpt är en gitarr. Jag höll på med musik en del när jag var yngre och nu kände jag ett sug efter att ta upp det igen. Så när jag hittade en riktigt snygg elgitarr till ett väldigt bra pris på Pantbanken så slog jag till, och jag måste säga att den i sig faktiskt är en snygg inredningsdetalj i lägenheten. Det är riktigt roligt att spela igen även om jag är väldigt ringrostig. Mycket sitter kvar men det är liksom som ett ”filter” över kunskaperna. Först känns det helt främmande, men när fingrarna får påminnas så kommer det tillbaka ganska snabbt. Väldigt roligt!

Så om ni vill hitta lite häftiga grejer tycker jag definitivt att ni ska surfa in på Pantbanken!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *