Lägenheten, the Next Generation

Vad ska jag egentligen göra med min lägenhet nu? Bloggen började ju för att jag skulle skriva lite om hur det var att inreda min ”nya” bostad, men den är ju knappast så ny längre. Snarare är det väl så att den blivit riktigt inbodd. Men ändå. Det finns fortfarande en del som jag vill fixa till för att den ska bli riktigt bra (även om jag redan trivs väldigt mycket i den). Jag tror jag har fått en liten idé, som kommer sig av att det blivit så j-kla kallt ute, så kallt att man förfryser sina stackars fingrar. Så kan vi ju inte ha det.

En eldstad, för värmens skull
Jag fick helt enkelt idén att jag skulle skaffa en eldstad här hemma. Inte för att jag EGENTLIGEN behöver en, utan för att det skulle vara så skönt. Tänk er själva, att komma hem från jobbet och kunna sitta där och värma sig vid elden. Skulle inte det vara fantastiskt? Så vitt jag förstått så behöver eldstäder inte heller kosta speciellt mycket, ens om de ska installeras i en lägenhet. Det är alltså mitt nuvarande projekt med lägenheten: att skaffa en riktig eldstad att värma mig vid!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *