Nackdelen med ljus

Det finns en nackdel med våra ljusa somrar har jag upptäckt. Tack vare ett fönster i badrummet så blir det väldigt ljust där så här dags på året, nästan dygnet runt. Det gör att alla skönhetsfläckar framträder tydligt och man ser precis hur smutsigt det är och… Ja ni kan ju tänka er själva! Med andra ord: steg ett, gör ordentligt rent i badrummet. Steg två, inse att en del av badrumsmöblerna nog har sett sina bästa dagar och inte lir finare och renare oavsett hur mycket som skrubbas. Då finns det bara en lösning: köpa nytt!

Dax å shoppa
ut på nätet och börja shoppa, alltså, och det gick enklare en väntat. Jag hittade badshop, som har massvis med badrumsmöbler till vettigt pris – det var bara att välja och vraka. Resultatet av shoppandet blev ett nytt handfat och badrumsskåp, som sitter där nu. Ser riktigt bra ut om jag får säga det själv, vilket jag får. Lite stolt är jag också över att jag skötte monteringen på egen hand. Det verkar som om det gick över förväntan, allting sitter fast och jag har inte märkt av några läckor eller liknande.

Så nu stör inte ljuset mig längre 🙂


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *