Nu börjar planeringen

När man har flyttat in i en lägenhet som är betydligt mycket större än den man har haft tidigare så kommer man att behöva många nya möbler och ny inredning för att man ska kunna fylla upp lägenheten, annars så finns det en risk för att den kan känna väldigt tom. Jag har sakta men säkert börjat planera för hur jag ska gå tillväga för att få till det på det sätt som jag allra helst vill och jag har kommit fram till att det är tre huvudområden som jag ska börja med för att det ska bli en bra start.

Mattor
Mattor är en viktig del av alla rum och ett sätt att verkligen markera vilken personlighet som rummet ska få och vad som är tänkt att göras i själva rummet. Dessutom är mattor en väldigt bra inredningsdetalj som slukar ljud, vilket gör att rummet inte upplevs lika tomt. Mattor är perfekta att hitta på second hand-butiker eller kanske kan man fynda på någon loppis, som jag har gjort.

Soffor
Jag använder här pluralformen av soffa eftersom att jag kommer att behöva flera. Den gamla jag hade är sedan länge borta och nu har jag två rum som är i behov av soffor. Dels vardagsrummet där den viktigaste soffan ska vara, men också i gästrummet/teverummet, där jag kommer att köpa en bäddsoffa för eventuella övernattare.

Tavlor
Kala väggar känns väldigt sjukhus och opersonligt, så därför kommer jag se till att väggarna också får sin inredning. Här kan man vara väldigt kreativ och göra lite som man vill, se bara till att fylla upp dem.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *