Nu har sofforna kommit!

Som ni kunde läsa er till i förra inlägget så har planeringen för inredningen till lägenheten verkligen börjat. Mattor och tavlor finns redan på plats, men det jag har gått runt och väntat på mest är de soffor som jag har beställt. Dels handlade det om en soffa till vardagsrummet, den allra viktigaste soffan som ska vara bekväm och stor och bjuda in till att antingen bara koppla av eller vara en social mötesplats för mina gäster och mig själv. Dels så handlade det om en bekväm bäddsoffa som ska stå i gästrummet. Jag vill gärna att den soffan ska vara av hög kvalité eftersom jag vill kunna erbjuda mina gäster ett komfortabelt sovande när de är på besök hos mig. Det var alltså många krav som jag hade på sofforna innan de kom och jag gjorde en beställning på Trademax.se för att testa vad de kunde erbjuda mig.

Utbudet på sidan är riktigt stort och det fanns flera varianter av de olika modellerna som jag kunde tänka mig. Det som kanske chockerade mig allra mest var att Trademax har enormt bra priser på sina soffor och det var den avgörande faktorn till att jag faktiskt köpte nytt istället för att titta på begagnade varianter. Priset kändes närmast som ett rån och Trademax utlovade samtidigt hög kvalité. Jag blev inte heller besviken när sofforna kom i förra veckan. I all sin enkelhet visade sig dessa soffor vara precis som jag ville ha dem, till och med mer. Jag är extremt nöjd över dessa pjäser, som kommer att bli själva hjärtat i min inredning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *