Nytt och fräscht på handleden

Jag är en väldigt säsongspåverkad individ som byter om i livet baserat på årstiden som vi befinner oss i. Jag gillar det här ombytet, att får bryta upp något som känns gammalt och samtidigt klä sig i något som känns fräscht, piggt och precis rätt för säsongen som kommer. Det är dessutom något som jag tycker gäller alla delar av ens kläder och accessoarer, där det finns mycket fint att hämta i alla delarna.

Jag har en liten förtjusning för klockor, och de är just något som ofta förändras beroende på årstid, men såklart också tidpunkt. De finare klockorna jag har är ganska säsongslösa, men då sak de också bara användas vid finare tillfällen. De klockor som jag har till vardags är dock annorlunda, och en stor, kraftig klocka i stål med tunga länkar är en typisk klocka som jag har på mig när det är höst eller till och med vinter. När det gäller vår och sommar så är jag mer inne på de lite lättare klockorna, gärna med färg och utstickande detaljer.

Daniel Wellington

I den kategorin så har Daniel Wellington blivit en stor favorit, och det som gör mig än mer benägen till att använda mig av klockor från det märket beror på att det är lätt att byta ut klockarmbandet mot något annat. Den här modellen har jag just nu och använder flitigt. Det gör att inte enbart årstiden blir en faktor för byte, utan också humöret man är på för dagen. Det är tacksamt och roligt att äga en klocka från Daniel Wellington, helt enkelt för att det finns så mycket som man kan göra med den!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *