Om bloggen

Välkomna hit till min blogg där ni får följa med mig på min resa till ett snyggare och stiligare hem, med inslag från den alldeles vanliga (eller ovanliga) vardagen!

Jag heter Göran Olsson men kallas av de flesta för Obbit. Tack vare diverse positiva utvecklingar i livet har jag alldeles nyligen lyckats köpa precis den lägenheten som jag alltid velat ha. Det har handlat om att hamna rätt i livet, med välbetalt arbete och fördelaktiga ekonomiska utvecklingar, men som alltid när man är ute efter att köpa nytt boende så måste man ha förmågan att redan innan se hur det kan se ut, snarare än hur det faktiskt ser ut på nätet eller på visningen. Det handlar helt enkelt om att lägenheten ska bli din, du ska inte bo i något som är inrett av någon annan och därför blir din egen planering av din inredning extremt viktigt för att du ska kunna känna att du har hittat hem.

Här på min blogg kommer du att kunna följa min utveckling av min lägenhet där jag berättar hur jag tänker och hur jag tillslut vill att resultatet ska bli. Dessutom kommer jag att göra det hela så kostnadseffektivt som möjligt, vilket kanske kan göra att några av er läsare kan hitta tips och tricks på hur ni själva kan göra det ännu lättare och ännu billigare att inreda era hem. Det är något jag hoppas på, att kunna vara en inspiration för människor och att helt enkelt komma billigare undan för att få det hem man alltid velat ha.

Givetvis kommer inte allt att handla om inredning. Ni kommer även att få följa med mig i min vardag, det jag sysslar med på fritiden och även det jag arbetar med. Jag jobbar som lärare på en gymnasieskola där jag undervisar i svenska och historia, så det kommer att bli en hel del olika ämnen som kommer att tas upp här på bloggen. Med stor sannolikhet kommer jag att beröra de olika ämnena som jag undervisar i, samt även ta upp mer eller mindre debatterade ämnen som har med skolväsendet att göra. Bloggen kommer därmed att blanda det allvarliga med det lättsamma och förhoppningsvis kommer ni som läsare att hitta något innehåll här som tilltalar er.