Tjäna lite extra pengar

Jag älskar mitt jobb och att det ger mig möjlighet till att leva mitt liv som jag vill och önskar. Det gör att jag kan utforska mig själv mer och följa mina intressen, och ibland är det så att mitt intresse spelar in i hur jag tjänar pengar, hur märkligt de än kan låta. När man är intresserad av geologi så är guld en av de sakerna som intresserar mycket. Guldet går att hitta i backen och ådror i övriga stenar, vilket har gjort att guld har blivit en trogen vän till den övriga geologin.

Det som är så intressant med guld är att priserna varierar beroende på hur mycket karat som finns i det. Hos Finguld så är exempelvis priset per gram för 18 karat 214 kronor, och det är vad du kan få när du säljer ditt guld till dem. Bara för att kolla mer noggrant på olika vikter så kan vi göra en jämförelse:

– 24 karat ger idag 289 kronor per gram
– 23 karat ger idag 273 kronor per gram
– 22 karat ger idag 262 kronor per gram
– 21 karat ger idag 250 kronor per gram
– 18 karat ger idag, som sagt, 214 kronor per gram
– 14 karat ger idag 166 kronor per gram

Det finns med andra ord mycket pengar att tjäna för den som har mycket guldsmycken hemma, och är det något som vi kan vara säkra på så är det att guldpriset kommer att vara fortsatt högt, och det är på det här sättet som jag tjänar mina extrapengar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *