Upptäckten av något riktigt trevligt

Ni som känner mig vet att jag tycker om att leva nyttigt och ta hand om kroppen, även fast jag då och då svävar ut lite och syndar i frosseriets härligheter. Saken är den att jag faktiskt har tillåtit mig själv att äta ungefär precis det jag vill, utan att det ska vara syndigt. Så länge jag kan ta konsekvenserna av det så är det inte ett problem, vilket då brukar innebära att jag får träna lite extra. Men det bästa sättet att hålla koll och må bättre är att äta rätt och framför allt komplettera det med smarta, intressanta kosttillskott, eller ännu bättre; hälsokost.

hampaprotein

Jag har problem med att få i mig bra protein, eftersom protein många gånger går hand i hand med massa olika fetter, produkter som dessutom kan innehålla både det ena och det andra. Därför blir det väldigt lite kött, och då måste jag komplettera med annat protein, och jag blev alldeles till mig när jag upptäckte hampaprotein. Det jag gillar med det är inte bara att det är fullpackat med bra protein, utan också att det är helt fritt från tillsatser och annat äckel som bara förstör kroppen.

Hampaprotein är med andra ord en genväg till det sundare livet, något som fortsatt kommer att vara en självklar del i min kost. Har ni inte provat hampaprotein, och hör ordet för första gången här hos mig, kan jag förstå att ni känner er tveksamma till det hela, med tanke på att hampa har ett rykte om något annat. Men våga testa, för detta är något helt annat än droger.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *