Välkommen till min blogg!

Det är härligt att för första gången få skriva ”Välkommen”! Nu har jag äntligen tagit beslutet att äntra nätet och låta er ta del av min värld, min resa och mina tankar och reflektioner. Helt klart är att det finns många där ute som berättar om sina liv via bloggen och jag kommer nu att bli en av dem. Syftet med bloggen är egentligen ganska anspråkslöst, det kommer att handla om det enkla i livet, blandat med det lite mer allvarliga när jag väl känner för det.

Ett liv som lärare på gymnasieskola innebär att man har en hel del olika historier som man kan berätta och många av dem kommer säkerligen att hamna här. Det mesta av det är positivt, framför allt när det kommer till hur läraryrket är och hur mina elever verkligen presterar i två så svåra ämnen som svenska och historia. Jag är mycket glad och stolt över att få vara en del i dessa unga människors utveckling och att se dem växa upp till starkare, smartare och mer kunniga människor. Läraryrket är verkligen en fröjd som utövning, dock finns det massa omkringliggande omständigheter som försvårar, och det är något som jag också kommer att beröra i min blogg.

Annars kommer det att handla mycket om min inredningsresa. Jag har nyss köpt en alldeles ny lägenhet och från att ha bott väldigt litet har jag nu fått möjligheten att verkligen laborera med utrymmen och vinklar. Lägenheten ligger lite utanför staden men det spelar ingen roll eftersom att kommunikationerna är bra och att lägenheten var alldeles för fin för att tacka nej till.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *