Vaxning och behandlingar – inte bara för kvinnor

VaxningDet har tyvärr blivit så att det är allra vanligast att kvinnor utsätter sig för olika former av behandlingar för ansikte och kropp, eller regelbundet går och vaxar sina ben eller provar en brasiliansk vaxning. Det finns väldigt många olika behandlingar att välja på som kvinna, men faktum är att det inte är helt undantaget män. Jag är själv en ganska hårig typ (inte på huvudet då, givetvis) och har haft en del problem med huden, framför allt i ansiktet, som spricker väldigt lätt.

För att bryta denna tråkiga mansroll, om att vi inte ska ta hand om huden eller vaxa oss, så har jag provat på båda delarna, med mycket lyckade resultat. Jag misstänker att ni män som läser det här någon gång har provat på att bli masserade, och säkerligen har ni tyckt om det. Det är precis samma sak med ansiktsbehandlingar. Det är din hud och ditt ansikte som får sig en härlig omgång, och du känner dig renare och fräschare än någonsin tidigare efter genomför behandling.

Samma sak när det gäller vaxning. Jag vet att många män med mig har områden med pinsam hårväxt. Ryggen är kanske allra värst. Vanligtvis struntar vi i det och plågas lite, eller så försöker vi själva. Det bästa sättet är vaxning och det finns flera bra ställen som kan göra det åt dig, bland annat clinicdivine.se i Göteborg. Genom att vaxa bort rygghår håller du håren borta under en betydligt längre tid än vad en rakning ger. Våga att prova på du också!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *